De tijd lijkt steeds sneller te gaan, er is alweer een jaar voorbij. 2020 is aangebroken en dat gaan we vieren bij Eetcafé ’t Weesperplein in Weesp.
Het plan was om weer naar Ouderkerk aan de Amstel te gaan, naar Eetcafé  De Vrije Handel . Maar dat stuitte op bewaren bij verschillende Birdies omdat er metro’s zijn uitgevallen ivm onderhouds- werkzaamheden, en zij zodoende Ouderkerk niet of heel moeilijk konden bereiken.
Dus Tineke is op onderzoek uitgegaan en heeft met hulp van Nynke deze locatie in Weesp gevonden.

We krijgen een telefoontje van Rita, zij is onderweg met de trein. De trein is met pech stil  komen te staan en moet weggesleept worden. Dus een probleem. Dan blijkt ook Carla Deubel zich in dezelfde trein te bevinden. Ze vinden elkaar en zoeken een oplossing.

Ondertussen doen wij ons tegoed in het Eetcafé aan koffie met gebak. Elma is jarig geweest en trakteert op gebak, Tineke is jarig geweest en trakteert op koffie. Heerlijk, we genieten.
Nynke is in januari jarig en trakteert iedereen op een schattig vogeltje, een broche  die iedereen meteen opspeld.


Tineke doet een rondvraag: wie wil volgend jaar in welke maand een uitje verzorgen. Het loopt nog geen storm maar uiteindelijk is elke maand voorzien van een organisatrice. Dan moet de kas gecontroleerd worden en als die is goedgekeurd kunnen wij het glas heffen op het nieuwe jaar.

Ook vandaag is er een nieuw lid in spe aanwezig; Annelies van Deventer. Zij is geïntroduceerd door Inger Lowie.

Als we de kaart voor de lunch gaan bekijken komen Rita en Carla binnen. Zij worden met gejuich begroet. Eerst koffie voor die vermoeide meisjes, terwijl zij hun verhaal doen.

Dan kunnen we aan de lunch beginnen, maar eerst worden Tineke en ikzelf verrast door Nynke die voor ons beiden een prachtige beker heeft meegebracht. Als dank voor onze activiteiten voor ons chapter. Hartelijk dank allemaal. Het is echt een heel mooie beker met prachtige kolibries beschilderd

                       Dan genieten we van onze lunch, niet in stilte want we kwebbelen wat af.

Dank aan Tineke voor de organisatie.

Iedereen gaat weer naar huis met blijde verwachting wat het komend jaar ons weer gaat brengen.