06-11-2015: Beyuna - Hoofddorp

Verzorgd door: Conny

We gaan op bedrijfs bezoek bij Beyuna, een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van voedingsupplementen.

Maar eerst zoals gewoonlijk, even koffiedrinken. En daarvoor ontmoeten we elkaar bij NH Hotels Schiphol in Hoofddorp.  Met de twee vorige uitjes kon ik niet mee, dus ik vond het heerlijk om iedereen weer te zien. We zijn met een flink aantal Birdies vertegenwoordigt, veertien in totaal. Magdalena is jarig geweest en heeft een prachtige uitbundige hoed op met paarse veren. Zij trakteert ons op de koffie en wij zingen de jarige toe.
Dan gaan we op weg naar Beyuna, gelukkig maar vijf minuten lopen want het is echt herfst weer. Daar aangekomen worden we verwelkomt door Arina van Helden, die ons een welkoms drankje aanbied. Na een korte inleiding door Conny neemt Arina het over.

Arina geeft een presentatie en laat op een scherm zien waar alle voedingsupplementen voor dienen en dat zij er zelf zeer veel baat bij heeft. Ook Conny gebruikt deze supplementen en zegt zich er heel goed bij te voelen. Wie wil kan deze supplementen via de website van Conny bestellen.

Om 12.15 uur is de presentatie afgelopen en gaan wij weer terug naar het NH hotel waar we koffie hebben gedronken. Daar wacht de lunch op ons. Na de gezellige en heerlijke lunch nemen we weer afscheid van elkaar  en gaat ieder zijns weegs.


Met dank aan Conny voor dit leerzame uitje.

 

Verslag door: Tiny ( webmaster )