12-12-2014: Amstelveen - Eindejaars lunch bij New Peking City en       09-01-2015:  Nieuwjaars borrel bij Restaurant-Café De Veranda.

 

Verzorgd door: Queen Trijntje

En alweer is er een jaar voorbij, meisjes, meisjes , waar blijft de tijd. Maar aan ons gaat de tijd ongemerkt voorbij, wij zijn nog net zo fruitig als tien jaar geleden toen ons chapter werd opgericht.

 Op 12 december 2014 hebben we genoten van onze gezellige lunch in Amstelveen bij New Peking City.  We hebben met elkaar het afgelopen jaar besproken, de financiën doorgenomen en voor het nieuwe jaar de maanden verdeeld, wie er een uitje gaat organiseren.

We hebben prachtige dingen bezocht het afgelopen jaar en genoten van het meestal mooie weer dat we troffen op onze eerst vrijdagen van de maand. Op gezellige terrasjes gezeten, waar we lekker hebben kunnen bijkletsen.

Op 9 januari 2015 was het weer genieten tijdens onze Nieuwjaarborrel bij Restaurant-Café  De Veranda. Met een hapje en een drankje hebben we elkaar een gelukkig Nieuwjaar gewenst, zoenen ging niet met al die grote hoeden, en met frisse moed gaan we weer op zoek naar leuke uitjes. De aftrap wordt gegeven door Margreet die ons in februari meeneemt naar de Hermitage.

 

Verslag door: Tiny (webmaster)