06-07-2012: Varen, lunchen en Avifauna in Alphen aan den Rijn.

Verzorgd door:  Willemijn

Hoewel de dag niet erg zonnig begon, konden we elkaar toch "regen-vrij" ontmoeten in het wegrestaurant Avifauna in Alphen aan den Rijn. We waren met 12 dames en hebben met elkaar diverse zaken m.b.t. de Birdies, besproken bij de koffie met heerlijk gebak. We hebben nog een jarige mevrouw toegezongen en ook haar dag kon niet meer stuk!

Toen wilden enige politieke kopstukken ( allen mannen) nog een discussie met ons voeren, maar door doortastend optreden van een aantal dames hebben we steekhoudende argumenten naar voren kunnen brengen en de discussie na verloop afgekapt.
Want wij waren daar voor de FUN!

Om 12.00 uur vertrokken we met de Avifaunaboot. Doordat het nog niet echt lekker zomerweer was, hadden we de boot bijna voor ons zelf. Na een mooie tocht over de Braassem waren we om 13.30 uur weer terug.

Een aantal dames heeft toch ook nog buiten gezeten. Want er kwamen "rokjes" in de lucht. Dat betekent steeds meer stukken blauw en het weer werd steeds mooier.

Na een heerlijke lunch zijn we met 10 dames naar het park Avifauna gegaan en daar hebben we in een stralende zon genoten van de roofvogelshow. Om half vier zijn we met een aantal dames nog door het park gegaan en om half vijf ging iedereen weer naar huis.
Wat was het weer leuk!

Verslag door: VQ Willemijn