06-01-2017: Nieuwjaarsborrel bij Silversant - Amstelveen

Verzorgd door:  Queen Trijntje

 Het is januari 2017 en ons eerste samenzijn in het nieuwe jaar.

Natuurlijk vieren we dit met een Nieuwjaars borrel. We treffen elkaar bij restaurant Silversant in Amstelveen. Helaas was het niet voor iedereen mogelijk om aanwezig te zijn en het glas met elkaar te heffen. Maar met de 14 aanwezige Birdies vormden we een gezellige grote groep.

Queen Tineke opent ons samenzijn door iedereen een mooi nieuwjaar te wensen en begint met de vraag wie er de komende maanden een uitje wil organiseren. Algauw waren alle maanden               “ volgeboekt “.

Ik zelf heb het kasboek laten controleren zoals we gewend zijn tijdens de Nieuwjaars borrel en gelukkig werd alles in orde bevonden

En dan heffen we met elkaar het glas op een mooi nieuwjaar met gezellige uitjes.

Rita, die helemaal uit Hoorn moest komen, heeft een halve wereld reis per openbaar vervoer moeten maken, en was net te laat om mee te delen in de “uitjes”. Jammer, want de uitjes die Rita organiseert zijn altijd heel bijzonder.

We hadden ons verheugd op een gezellige middag borrelen en kletsen, maar wat een beetje tegen viel was, dat er veel Birdies vrij snel weer weggingen. Dat was jammer, want tijdens een uitje heb je toch minder tijd om eens lekker bij te kletsen en dit was nou net een mooie gelegenheid om dat te doen.

Er kwamen ook klachten dat sommigen weggingen zonder iedereen even te groeten en dat dat ook gebeurt bij andere evenementen.  Ook dat is jammer. Wij zijn toch een bijzondere groep vrouwen en het is toch niet de bedoeling dat er een soort norm vervaging ontstaat.

Dus lieve Birdies laten we dat het komende jaar anders doen en wat langer van elkaars aanwezigheid genieten.

 Verslag door: Tiny ( webmaster)