08-01-2016: Nieuwjaarslunch bij restaurant 't Heertje - Weesp

Verzorgd door: Queen Trijntje.

Het nieuwe jaar is begonnen, het is 2016!!

We treffen elkaar voor de Nieuwjaars lunch bij restaurant ´T Heertje in Weesp. Helaas ontbreken er vier Birdies die niet aanwezig konden zijn. We wensen elkaar het beste voor het nieuwe jaar en hopen het komend jaar weer te kunnen genieten van gezellige uitjes .

We beginnen met een kopje koffie en uitgebreid bespreken we onze kerstdagen en Nieuwjaars wisseling. Het kasboek gaat rond zodat een  ieder kan bekijken waar onze centjes naar toe zijn gegaan. Als dat is goedgekeurd bespreken we wie in welke maand het komend jaar een uitje gaat organiseren.

Dan heffen wij het glas op onze gezondheid en gaan we aan de lunch beginnen. Zoals altijd trekken wij met onze grote groep rood/paars geklede dames, de aandacht en komen er vragen van andere aanwezige gasten, wie we zijn en waarom deze kleding.

Na de heerlijke lunch en natuurlijk nog een glas wijn nemen wij weer afscheid en zien wij elkaar weer op 5 februari in de Nieuwe Kerk in Amsterdam, waar Margreet ons meeneemt naar de tentoonstelling “ Rome” . 

Verslag door: Tiny ( webmaster)