01-09-2017: Opnieuw gezellig samenzijn bij Magdalena en Elma

Verzorgd door:Magdalena en Elma

We verheugen ons weer op een dagje bij Magdalena en Elma. Uit ervaring weten we dat het een heerlijke dag gaat worden. Ook het weer helpt een handje mee. Het prachtige huis van Magdalena staat aan de Vinkeveense plassen.

We worden ontvangen met koffie en heerlijk gebak op het terras. Het uitzicht is prachtig. Dit wordt een dagje gezellig kwebbelen met elkaar. Meestal hebben we daar geen tijd voor omdat een activiteit hebben. Maar nu kunnen we ons uitleven en kletsen honderduit.

Magdalena vraagt of we zin hebben in een boottochtje en dat hebben we natuurlijk. Bijgestaan door haar zoon en schoondochter wordt de boot vaarklaar gemaakt, en daar gaan we. We hebben een dikke trui of jas aangedaan want op het water is het wat fris. Onze hoeden voor alle zeker maar afgezet. Maar dan geeft Max gas en we vliegen het water over, Heerlijk. Dit is echt genieten.
Na een uurtje varen stappen we weer aan wal en daar staat ons een uitgebreide lunchtafel te wachten, die Ramona heeft bereid. Een heerlijk wijntje erbij en we genieten weer.

Dan mogen we ook nog kiezen uit een aantal oorbellen die Ramona heeft meegebracht voor ons en dat maakt onze dag compleet.


Dan nemen we weer afscheid en gaan we weer naar onze eigen huizen, ook weer heerlijk.

Magdalena en Elma, dank voor deze heerlijk dag en wat (mij) ons betreft mag het een jaarlijks ritueel worden.

Verslag door:Tiny (webmaster)