02-08-2013: Gezellig samenzijn bij magdalena en Elma.

Verzorgd door: Magdalena en Elma

Enige tijd geleden deden Magdalena en Elma het voorstel om eens bij elkaar te komen zonder ”uitje” te plannen. Gezellig met elkaar kunnen  praten en elkaar wat beter te leren kennen. Dit voorstel werd enthousiast ontvangen en na enig heen en weer gemail werd een datum  gevonden; 2 augustus 2013. Dat dit de heetste dag van het jaar zou worden wisten we toen nog niet.

Om 11.00 uur werden wij verwacht in het huis van Magdalena en werden zeer gastvrij door haar, haar echtgenoot Jos en Elma ontvangen. De koffie stond klaar op het terras en wij vielen van de ene verbazing in de andere. Een prachtig huis en zeer mooie tuin aan de Vinkeveense plassen. Toen iedereen voorzien was van koffie met gebak mochten de honden binnenkomen. 3 Prachtige zwarte honden luisterend naar de namen, Queen, Nero en Wolf.

Na de koffie, toen de zon wat te heet werd, zijn we wat verkoeling gaan zoeken aan de andere kant van de tuin en hebben daar  geluisterd naar elkaars verhalen. Ondertussen liepen Elma en Magdalena af en aan met hapjes en  koele dranken.

Na de lunch, het was inmiddels erg warm geworden, stelde Magdalena voor om een frisse duik te nemen. Eerst twee en later nog 5 Birdies gingen zich verkleden en namen een duik in het heerlijk koele water van de Vinkeveense plassen. Zwemmend en drijvend hebben we zo een uurtje genoten.

Weer uit het water in onze badpakken nog liggen nagenieten in de tuin en de heerlijkheden en drankjes bleven maar komen. Om ongeveer 16.00 uur zijn we ons weer gaan verkleden en hebben we afscheid genomen van onze uitstekende gastvrouwen en gastheer.

Magdalena, Jos en Elma, hartelijk dank voor deze heerlijke verzorgde dag. Het was een dag met een gouden randje!

 Verslag door: Tiny (webmaster)