04-09-2015: Gezellig samenzijn bij Magdalena en Elma.

Verzorgd door: Magdalena en Elma

 

Bij goed weer een rondvaart over de Vinkeveense Plassen stond er op de uitnodiging van Elma en Magdalena.

Toen de wekker ’s ochtends afging en ik de regen op de ruiten hoorde kletteren was ik bang dat we die rondvaart, waarop ik me zo verheugd had, wel kon vergeten.

Maar ….. in ons kikkerlandje weet je uiteindelijk maar nooit.

Op weg naar Vinkeveen nog een bloemetje voor onze gastvrouwen, die ons zo gastvrij zouden ontvangen, gekocht en op naar Vinkeveen. En toen barstte de bui pas echt los. De ruitenwissers konden de regen maar amper verwerken. De weergoden waren ons vandaag dus echt slecht gezind.


Toen ik aankwam bij huize Magdalena stond de koffie klaar en zat al een flinke groep Birdies te genieten van overheerlijk gebak. De zonen van Magdalena stonden klaar om toch, ondanks het slechte weer, met de diehards onder ons een tochtje met de boot te maken. En daar gingen we. In vliegende storm en stromende regen snoeihard over het water. Sara dreigde nog even haar gehoorapparaat te verliezen, maar het mocht de pret niet drukken. Als verzopen vogeltjes kwamen we weer aan wal, maar wat hebben we genoten.

Tot slot nog een overheerlijke lunch, waarbij John, de man van Magdalena ook gezellig aanschoof. Het was weer een heel bijzondere dag met dank aan Magdalena en Elma.
Verslag door: Queen Trijntje.