04-12-2015: Viering 10 jarig bestaan in het Tasjes Museum - Amsterdam

Verzorgd door: Queen Trijntje.

Het is feest, onze groep Red Birdies bestaat tien jaar!!!! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat doen we met een High Tea in het Tasjes museum in Amsterdam. Onze groep is tien jaar geleden opgericht in hotel Arena in Amsterdam . Velen hebben zich bij ons aangesloten en ook velen zijn weer vertrokken. Maar Diny, Nynke, Tineke, Elma, Magdalena en Tiny zijn leden vanaf het allereerste uur.

Vanaf 12 uur druppelen langzaam de Birdies binnen en kunnen we even rondkijken in het museum waar op dat moment de tentoonstelling “ Black and White – the dress code of a life time “ aan de gang is.

Rita, ook lid vanaf bijna het begin, heeft een plakboek bijgehouden van al onze uitjes in die afgelopen tien jaar en dat boek heeft zij ter inzage meegenomen. Leuk om terug te zien wat we allemaal in die afgelopen jaren gedaan hebben en foto´s van vrouwen die weer afscheid van ons genomen hebben om wat voor reden dan ook.


Om één uur begint onze High Tea en genieten we van heerlijk geurige thee en zeer smakelijke hartige en zoete hapjes. Jammer dat we aan twee tafels zitten, helaas is onze groep van zeventien personen te groot voor één tafel. Maar desondanks is het weer heerlijk om elkaar te zien en bij te kletsen.

Tineke en Tiny krijgen een prachtige kerstplant aangeboden voor hun activiteiten als Queen en vice-queen van het afgelopen jaar . Tevens krijgt Tineke van Rita een schitterend glazen kerst ornament aangeboden.

Na afloop kunnen degene die dat willen nog even door het museum lopen, maar het merendeel gaat na elkaar fijne feestdagen te hebben gewenst, weer naar huis. Tineke heeft zich over het boek ontfermt dat Rita heeft gemaakt en meegenomen naar huis.

Op naar het nieuwe jaar. We zien elkaar weer bij onze nieuwjaars lunch op acht januari.

 

Verslag door: Tiny ( webmaster)