Ik ben erg blij, mijn kleindochter Juliëtte is terug uit New York !!

Zoals enkele van de Birdies wel weten zou mijn kleindochter voor stage een half jaar in New York blijven.

2 februari vertrok zij, ze was snel gewend en vond het er heerlijk, nam mij mee, in een videogesprek, naar de wasserette, liet mij het park zien waar ze zondagochtend even ging hardlopen, ze had het reuze naar haar zin.
Vorige week ging het bedrijf waar zij werkte voor 4 weken dicht. Het werd steeds stiller in de stad, de theaters en restaurants gesloten en jl zondag heeft zij de knoop doorgehakt en is gaan proberen een ticket terug te krijgen.
Het is gelukt, vandaag is zij weer thuis gekomen en ik hoop haar dit weekend, op afstand te kunnen zien !!

Als je nu hoort hoe er in die stad aan toe is, kan ik alleen maar dankbaar zijn.

Gr. Rie