En weer was het genieten, ons laatste uitje in 2018. Terug kijkend op het hele jaar hebben we twaalf reuze gezellige uitjes meegemaakt. Elke keer verbaas ik me erover dat iedereen weer iets bijzonders weet te bedenken . Hoogtepunt van het afgelopen jaar vond ik zelf het uitje in Amsterdam, verzorgd door Magdalena, Elma en Margret. Waar we in de STUDI-O van Magdalena’s zoon  hebben kunnen kennismaken met ieders liefhebberij of hobby. En zo zal iedereen een eigen herinnering hebben aan een speciale dag of uitje die we hebben beleefd.

Het uitje van deze dag is in Vrouwenakker bij Bloemsierkunst van Christa Snoek. Margret  staat ons op te wachten met koffie en prachtig versierde donuts. Na de koffie gaan we aan de slag. De bedoeling is een kerst stukje maken en we kunnen zelf een voorbeeld uitzoeken.  Het was een heen en weer geloop om  even te kijken hoe het voorbeeld eruit ziet en vervolgens zoeken naar de gewenste materialen. We werkten aan een lange tafel waar we onze bijeen gezochte spullen makkelijk kwijt konden en het werd een heerlijk rommeltje. Geadviseerd en geholpen door de medewerkers van Christa Snoek. Bovendien konden we vandaag een nieuw lid welkom heten, Inger Lowie, die gezellig meedeed.

Er ontstonden prachtige werkstukken, er zit een hoop creativiteit onder onze Birdies, maar dat hadden we ook al geconstateerd een maand geleden bij  het uitje in Amsterdam in STUDI-O.

Nadat iedereen zijn werkstuk af had en betaald togen we naar een naast gelegen gebouwtje waar een lunch klaar stond. Het wachten was nog even op Margret die even later binnen kwam en een zware tas meezeulde. En tot onze verbazing en blijdschap toverde ze een paar flessen rode en witte wijn tevoorschijn. Proost Margret, dat heb je prachtig georganiseerd en een leuke afsluiting van de dag.