Het is 2019, een heel nieuw jaar waarin we ons weer gaan uitleven om de leukste en mooiste uitjes te organiseren. We hebben al zoveel gedaan dat het toch wel lastiger wordt om iets origineels te vinden. Maar wij zijn een vindingrijp groepje en tot nog toe is het iedereen weer gelukt om iets verrassends te bedenken.

.

We vieren dit nieuwe jaar met een Nieuwjaars borrel/ lunch in Ouderkerk aan de Amstel bij eetcafé “ De Vrije Handel “. Bijna alle Birdies zijn aanwezig, enkelen hebben moeten afzeggen door omstandigheden en helaas zijn er twee Birdies die hun lidmaatschap hebben opgezegd. Dit betreft Jenny Blees al jaren lid van ons groepje, gaat zich nu met andere dingen bezig houden en ook Hanneke Heijbrock vond de tijd rijp om ermee te stoppen. Natuurlijk wensen wij deze dames het beste voor de toekomst en jammer dat ze geen deel meer uitmaken van onze zeer gezellige Red Birdies groep.

 


Puck is in haar knollentuin!!

Wel hebben we een nieuw lid mogen verwelkomen : Mechtild Gabriels, of zij ons leuk genoeg vindt om te blijven, moeten we afwachten. Maar ik ken Mechtild al langer en ik denk wel dat zij blijft.

De boekhouding wordt gecontroleerd en als blijkt dat we een lekker bedragje hebben overgehouden van vorig jaar geeft dat ruimte om op een drankje te trakteren uit de kas. We spreken af dat de bijdrage voor  volgend jaar slechts € 10 is . Dan de vragen ronde wie er komend jaar iets wil doen en in welke maand. Ook dat is snel afgesproken en er staat ons weer een leuk  jaar te wachten. Van Nynke krijgen Tineke en ik zelf een prachtige paraplu met ijsvogels erop als dank omdat we het afgelopen jaar zonder onenigheid, alle neuzen weer dezelfde richting op hebben gekregen. Het is een heel bijzondere paraplu en we zijn er erg blij mee.

Dan heffen we het glas en toasten op het nieuwe jaar.  Aansluitend na de lunch en uiteindelijk, hoe gezellig het ook is , gaan we weer allemaal huiswaarts. Op naar februari, ons eerste uitje in 2019.